Container stuffning Norrköping

Mj Transport AB – container stuffning Norrköping

MJ TRANSPORT AB Transport Kranbilslyft Båtlyft

Container stuffning Norrköping

Vi specialiserar oss på professionella lyft, flytt och transporttjänster med kranbilar men även packning av containrar. Oavsett om det handlar om tunga lyft, flytt av stora objekt eller behovet av specialtransporter, är vårt team dedikerat att leverera effektiva och säkra lösningar. Med våra erfarna operatörer och moderna utrustning kan vi hantera alla dina lyft- och transportbehov. Kontakta oss idag för skräddarsydda tjänster som passar ditt projekt. Läs gärna mer här.

Följ oss på instagram

Vi på MJ Transport tackar för en fantastisk vår och välkomnar glatt sommaren. ☀️

Vi önskar även alla en trevlig midsommarhelg. 🎂🍻

#MJtransport #Sommartider #Midsommar
...

Trädgårdsarbete idag.
Här har vi hjälpt till att lyfta ett stycke pool på plats.
🪝☀️

#Badväder #Kranbil #MJtransport
...

Ett av dagens alla roliga jobb i solskenet, montering av takstolar.

Trevlig helg! ☀️

#MJtransport
#Kranbil
...

VILKA vi är

MJ Transport AB är ett etablerat företag MJ Transport AB är ett väletablerat företag med två engagerade anställda som erbjuder pålitliga transport- och logistiklösningar.

Vad vi gör

Vi arbetar med transport, lyft, container stuffning samt budtjänster. Vi har flera bilar som passar för olika slags uppdrag. Tveka inte på att kontakta oss med frågor och funderingar!

Container stuffning Norrköping

Våra tjänster

Vi är specialiserade på kranbilslyft och erbjuder också mångsidiga tjänster, inklusive transport, båttransport, båtlyft och budtjänster. Vårt dedikerade team är redo att möta dina behov inom olika områden. Till vår hjälp har vi tre lastbilar och en budbil. En lastbil med en större kran och 2 mindre lastbilar med lite mindre kapacitet.

MJ Transport AB

Kollbergsgatan 62, 602 41 Norrköping
070-720 26 85
Container stuffning Norrköping