Stuffning av container Norrköping

Mj Transport AB – stuffning av container Norrköping

MJ TRANSPORT AB Transport Kranbilslyft Båtlyft

Stuffning av container Norrköping

Vi specialiserar oss på professionella lyft, flytt och transporttjänster med kranbilar men även packning av containrar. Oavsett om det handlar om tunga lyft, flytt av stora objekt eller behovet av specialtransporter, är vårt team dedikerat att leverera effektiva och säkra lösningar. Med våra erfarna operatörer och moderna utrustning kan vi hantera alla dina lyft- och transportbehov. Kontakta oss idag för skräddarsydda tjänster som passar ditt projekt. Läs gärna mer här.

Följ oss på instagram

Transport av en båt från Bromma till Vikbolandet idag. 👍🏻

Tack för förtroendet, och på återseende när det är dags för sjösättning. ☀️

#Kranbil #Scania #Palfinger #Båtväder
...

Vill ni ha något lyft, flyttat eller transporterat så hjälper vi till. Tveka inte att kontakta oss.
Trevlig helg! 🥂
#mjtransport#kranbil#palfinger
...

VILKA vi är

MJ Transport AB är ett etablerat företag MJ Transport AB är ett väletablerat företag med två engagerade anställda som erbjuder pålitliga transport- och logistiklösningar.

Vad vi gör

Vi arbetar med transport, lyft, container stuffning samt budtjänster. Vi har flera bilar som passar för olika slags uppdrag. Tveka inte på att kontakta oss med frågor och funderingar!

Stuffning av container Norrköping

Våra tjänster

Vi är specialiserade på kranbilslyft och erbjuder också mångsidiga tjänster, inklusive transport, båttransport, båtlyft och budtjänster. Vårt dedikerade team är redo att möta dina behov inom olika områden. Till vår hjälp har vi tre lastbilar och en budbil. En lastbil med en större kran och 2 mindre lastbilar med lite mindre kapacitet.

MJ Transport AB

Kollbergsgatan 62, 602 41 Norrköping
070-720 26 85
Stuffning av container Norrköping